|  |

DecoPlast


Decoplast je firma osnovana 2018. godine u Gradiškoj koja se bavi prodajom praha za plastifikaciju.

Naša misija je razumjeti potrebe naših kupaca i pružiti najsuvremenije proizvode s najboljom mogućom izvedbom cijene i besprijekorne usluge, poštujući okoliš i najstrože standarde sigurnosti.

DecoPlast je jedini certificirani zastupnik firme Ripol za prodaju praha za plastifikaciju na području Bosne i Herzegovine.

Misija

SVIJETLA BUDUĆNOST JE PRED NAMA

Naša misija je razumijeti potrebe naših kupaca i pružiti najsuvremenije proizvode s najboljom mogućom izvedbom cijena i besprijekornom uslugom, poštujući okoliš i najstrože standarde sigurnosti.

Mi smatramo da je neophodno uspostaviti partnerstvo sa svojim kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i predstavnicima lokalne uprave, jer samo na taj način mogu biti postavljeni temelji trajnog uspjeha.

Certifikati

Dokaz kvaliteta

Kako je započeo s radom RIPOL je implementirao proizvodni ciklus koji je u skladu s normom ISO 9001 te je dobio certifikat za samo dvije godine nakon pokretanja.

S poštovanjem pridržavajući se svih standarda i normi zaštite okoliša i sigurnosti, RIPOL je odlučio pričekati do 2016. godine na prijavu za certifikat UNI EN ISO 14001 i BS OHSA 18001.

RIPOL je također dobio sve glavne certifikate o proizvodima u svijetu premaza s prahom od termoizolacije. Glatki sjaj, polusjajni i mat poliesteri su QUALICOAT klasa 1 i standardno odobren GSB. Naborani poliesteri su QUALICOAT tip-odobreni dok su sjajni poliesteri također dobili prestižnu certifikaciju QUALICOAT klase 2 i Master GSB.

RIPOL također nudi epoksidne sisteme koji su QUALISTEEL C4 i C5 tip-odobreni te poliesterske i epoksidne sisteme koji su RINA (talijanski registar otpreme) tip-odobreni.